De dagprijswinnaar, Ton Aarts
De dagprijswinnaar, Ton Aarts Foto: J

HSV De Kleine Voorn Zomeravondcompetitie

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Na twee wedstrijden in de Schoenmakershoek met goede vangsten werd op 16 juni de derde wedstrijd van onze zomeravondcompetitie gevist op de steigers van de Leurse haven. Zoals verwacht waren de vangsten beduidend minder dan tijdens de eerste twee wedstrijden. 

Desondanks waren er zoals bijna altijd enkele deelnemers die zich aan de malaise onttrokken. Zo ook Henk Kokke in vak A waar hij vakwinnaar werd met tien vissen die hem 166 punten opleverden. Michael van Ginneken ving de meeste vissen van alle deelnemers, 29 stuks. Jammer voor hem waren ze vrijwel allemaal onder de maat waardoor hij bleef steken op 160 punten. Ton Aarts had aan drie vissen, waaronder een brasem van 46 cm., voldoende om plaats drie voor zich op te mogen eisen. Ton scoorde in totaal 92 punten. In vak B was Johan Snoeren na een eerdere eerste en tweede plaats opnieuw de beste in zijn vak. Met tien vissen mocht Johan 205 punten aan zijn totaal toevoegen. Terry van Dijk ving één vis meer dan Johan maar kwam toch niet verder dan 55 punten. Ries Verwijmeren was de derde deelnemer op het podium van vak B, Ries oogstte 35 punten dankzij vier vissen. De dagprijs gaat deze week naar Ton Aarts dankzij de mooie brasem die hij op het droge bracht. 

De volledige uitslag is: Vak A: 1. Henk Kokke 166 pnt; 2. Michael van Ginneke 160 pnt; 3. Ton Aarts 92 pnt; 4. Cees van Gils 63 pnt; 5. Wim Heymans 25 pnt; 6. Cees van Gastel en Johan Horstmans 5 pnt; 8. Cees Maas 0 pnt. Vak B: 1. Johan Snoeren 205 pnt; 2. Terry van Dijk 55 pnt; 3. Ries Verwijmeren 35 pnt; 4. Hennie Oomen 27 pnt; 5. Andre Jongmans 20 pnt; 6. Gerrit Lambregts 10 pnt; 7. Jef Roovers 5 pnt; 8. Johan Hultermans 0 pnt. 

Door technische problemen is de officiële uitslag van de tweede wedstrijd van de zomeravondcompetitie pas deze week bekend geworden. Vermeldingswaardig is dat Andre Jongmans en Jef Roovers de vakwinnaars zijn en dat Cees Maas en Andre Jongmans ieder een vis van 34 punten op het droge brachten, een lengte die door geen van de concurrenten werd verbeterd. 

Programma

Donderdag 30 juni: vierde wedstrijd zomeravondcompetitie. Vissen van 18:45 tot 20:45 uur in de Leurse haven. Dinsdag 5 juli: eerste wedstrijd dinsdagmiddagcompetitie. Vissen van 12:30 tot 15:00 uur in de Schoenmakershoek. Voor beide wedstrijden geldt: Inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief