Foto: Corine Roks

DJ Jantje is populairder dan ooit

Voor het tweede jaar staat DJ Jantje aan de knoppen bij Just Dance. Eigenlijk voor de derde keer, in 2021 via de livestream van dit bekende Etten-Leurse feest. Vier jaar geleden werd DJ Jantje ontdekt en inmiddels draait hij op de grootste festivals in binnen- en buitenland.


“Met muziek kan ik mijn gedachten verzetten, ik besloot met het draaien eens live te gaan op facebook. In notime had ik vierduizend views, de eerste stap naar professioneel DJ was gezet”, geeft de Wernhoutse Jan Roovers aan.

“Ik vind mezelf meer een entertainer dan een DJ. Een DJ werkt vaak volgens het boekje terwijl het ik het fijn vind om er voor jong en oud een feestje van te maken. Mijn muziek, Nederlandstalige nummers met een Hardstyle Beat, is voor een breed publiek aantrekkelijk. En dit genre leent zich uitstekend om iedereen mee te krijgen”.

Jan is 32 jaar geleden geboren in Rijsbergen, leerde voor hovenier, en woont nu samen met zijn vriendin Anne. “Nee, ik ken haar niet vanaf de draaitafel, in het coronatijdperk hebben we gedatet via Tinder en hebben de liefde gevonden. Over corona gesproken; Ik vroeg me af of ik na de pandemie als DJ nog gevraagd zou worden”? Wat blijkt, DJ Jan is populairder dan ooit en geniet nationale en internationale bekendheid. Tot slot de Brabantse DJ over Just Dance: “Ik vind het een hele grote eer dat Joep en Roel mij elk jaar weer vragen. De bezoekers van Just Dance zijn toch de mensen die mij groot hebben gemaakt”.

Corine Roks,
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief