Huttenbouw.
Huttenbouw. Foto: Jeugdland

Jeugland vrijwilligers volop aan het werk

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Jeugdland komt er weer aan en we hebben al heel veel voorbereidingen getroffen! Nu komt het echte werk er aan. Afgelopen woensdag 20 juli hebben de vrijwilligers de vloeren voor de tenten gelegd. Zaterdag 23 juli is er verder gegaan om zowel de tenten als het meubilair er in te zetten.  

Op maandag 25 juli tot vrijdag 29 juli begint de grote schoonmaak en het verder inrichten van tenten. Het is altijd heel veel werk om alles in orde te maken voordat Jeugdland van start kan gaan. We hopen op veel hulp hierbij.   

In de week van 25 juli starten wij iedere ochtend om 09:30 en werken we door tot 16:00. Ook in de avonden werken we om alles gereed te krijgen, dit doen we van 19:00 tot ongeveer 21:30. 

Voorverkoop speelpassen

Dit wordt het tweede jaar dat we werken met speelpassen. 

De voorverkoop hiervan is al in volle gang. De voorverkoop van de speelpassen is nog op woensdag 27 en donderdag 28 juli van 19:30 tot 21:30. De laatste mogelijkheid om de pasjes in de voorverkoop te kopen is op vrijdag 29 juli van 10:00 tot 15:00. Bij voorkeur betalen met pin. 

De voorverkoop vindt plaats op ons adres, Wipakker 6, Etten-Leur. Alle informatie over de speelpassen kunt u vinden op https://jeugdlandettenleur.nl/programma-2/ 

Fijne en gezellige weken

Op maandag 1 augustus 2022 gaan we om 09:00 van start met de activiteiten voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar. We gaan er weer fijne en gezellige weken van maken. Bij warm weer spelen we veel met water op het middenveld. 

Er is verder weer van alles te doen voor de kinderen, fijn dat het weer op de normale manier kan zonder corona regels. Voor informatie over de dagplanningen en activiteiten op jeugdland kunt u onze website bezoeken. www.jeugdlandettenleur.nl. 

Parkeren aan de Wipakker is voor vergunninghouders. U kunt wel op het parkeerterrein naast de brandweer parkeren met de blauwe schijf of naast het benzinestation aan de Spoorlaan. Een dringend verzoek om niet voor de inrit van Jeugdland of voor de Brandweer te parkeren, hier staan heftige boetes op. 

Aan de kinderen die medicijnen gebruiken de vraag om deze met naam erop af te geven bij de staftent, zodat deze door het juiste kind ingenomen worden. Fietssleuteltjes en portemonnees kunnen bij de kassa ingeleverd worden. Op Jeugdland hebben de kinderen geen telefoon nodig, in geval van nood mogen ze gebruik maken van onze telefoon.  

Fietsen graag binnen de poort van Jeugdland plaatsen.  

Wij wensen iedereen die op vakantie gaat een fijne vakantie toe en iedereen die naar Jeugdland komt een super leuk Jeugdland toe!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief