Afbeelding
Foto: Guido de Meyer

Annemiek van Vleuten en Lorena Wiebes verschijnen aan de start van wielerronde Etten-Leur

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

ETTEN-LEUR - Twee topwielrensters die vorige week nog de Tour de France Femmes reden verschijnen zondag 14 augustus aan de start van profwielerronde Etten-Leur. De organisatie is erg tevreden met de komst van de twee dames die gezamenlijk vier van de acht etappes gewonnen hebben. 

Marco van den Beemt is verantwoordelijk voor het contracteren van die renners en is erg blij met het resultaat. “Ik ben erg blij dat Annemiek van Vleuten in haar gele trui naar Etten-Leur komt. Zij brengt veel meer kleur in de dameswedstrijd. Wat die dame uit haar benen en ranke lijf heeft geschud de afgelopen Tour de France, dat was echt niet mis.” Annemiek van Vleuten won eerder dit jaar ook de Giro Rosa waarbij ze de roze trui veroverde. “Deze karaktervolle dame die gaat voor het ultieme en die moet gewoon in Etten-Leur te bewonderen zijn en dan doe ik daar mijn stinkende best voor”, aldus Marco 

Er was nog zo’n kanjer die supersnel twee etappes won afgelopen Tour de France voor de dames: Lorena Wiebes. Ook met haar komst is Van den Beemt erg blij.  ”Lorena Wiebes en Annemiek van Vleuten zullen warm onthaald worden tijdens de Las Montage Holland Profwielerronde op 14 augustus. Dat kun je wel aan Etten-Leur toevertrouwen!”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief