Foto: Alexander Vingerhoeds

Zomeravond Spektakel donderdagavond zwoel van start

ETTEN-LEUR - Zomeravond Spektakel start donderdagavond echt zomers. Lokaal bekende DJ Jozz start de avond waarna Piano & Co de DJ steeds afwisselen. Bezoekers kunnen een zwoele avond verwachten want om negen uur is het naar verwachting nog 26 graden. 


Het Zomeravond Spektakel is gratis toegankelijk voor iedereen. “Dat is in deze tijd toch wel mooi en bijzonder,” vertelt Roel van Nunen van de organisatie. De winkeliers en horeca organiseren samen het evenement en de inkomsten komen uit de drankverkoop. 

De avonden worden vooral door mensen uit de regio erg goed bezocht volgens Van Nunen. “Je ziet dat de avonden eigenlijk een soort lokale reünie zijn. Mensen hebben elkaar lang niet gezien, beginnen met een hapje op het terras en schuiven dan door naar het feest.” Voor het evenement hoef je ook nergens kaartjes te halen en is geschikt voor jong en oud. “Wij werken wel met een bandjessysteem, zo zien we snel wie er ouder is dan 18 jaar. 

Komende twee weken is er ook op donderdag een Spektakel op het Raadhuisplein van 19:00 tot 0:00. Op 18 augustus zijn er behalve DJ Jozz ook Wipneus en Pim, 538 die Verrückte Stunde en Just Dance Dj Teaam. Het laatste zomeravondspektakel op 25 augustus verwacht Vinzzent, Wilbert Pigmans, en Tommy Lips. 

Yvonne Vermeulen
Yvonne Vermeulen
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief