Het nieuwe team HB1 H.V. Internos / Orion R
Het nieuwe team HB1 H.V. Internos / Orion R Foto: Natasja Jaspers

Superstart nieuw teamHV Internos/Orion R

Algemeen

ETTEN-LEUR - Het team van de heren B1 van H.V. Internos / Orion R is zaterdag 10 september het veldseizoen uitstekend begonnen met een solide welverdiende overwinning op het B-team van Heerle.

De omstandigheden waren niet ideaal, een nieuw team van spelers, weinig gezamenlijke trainingservaring en een speknat buitenveld. De mannen pasten zich echter snel aan en er was zichtbaar veel plezier met elkaar. Het belangrijkste ingrediënt voor het functioneren van een team. Met een brede selectie was het mogelijk voor de staf om snel door te wisselen en dat gaf goed inzicht in de capaciteiten van de individuele spelers en het team. Zowel verdedigend als aanvallend zagen we vandaag de contouren van een geweldig team ontstaan. Zonder een enkele speler tekort doen, want de 13-23 overwinning was echt een teamresultaat. Één sprong er echter zichtbaar uit deze ochtend, Oscar. Wat een heerlijke acties trakteerde hij ons op in deze wedstrijd.

De volgende wedstrijd is thuis in Rucphen op zaterdag 18 september om 12.30 uur tegen GHV. We hopen op een vol huis om onze mannen naar de volgende overwinning aan te moedigen.[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief