REL cubs / U14 spelers na wedstrijd RC Eindhoven dd17-09-22
REL cubs / U14 spelers na wedstrijd RC Eindhoven dd17-09-22 Foto: Femke de Leeuw, Rugbyclub Etten-Leur

Super Saturday bij Rugbyclub Etten-Leur

Algemeen

ETTEN-LEUR - Rugbyclub Etten-Leur (REL) heeft aankomende zaterdag met haar 3 teams uit de bovenbouw drie thuiswedstrijden. De bovenbouwcategorie cubs (U14), Junioren (U16) en Colts (U18) spelen hun 2e competitie wedstrijd op sportpark de Streek.

Alle drie de jeugd teams hebben afgelopen zaterdag hun 1e competitie wedstrijd gewonnen. Komende zaterdag zal een goede graad meting worden hoe de teams in de competitie er werkelijk voor staan.

Wedstrijd 17-09; REL U14 -vs- Eindhoven/Bokkenrijders

Het cubs / U14 -team is dit seizoen een team met veel nieuwe spelers die zijn doorgegroeid van de categorie mini’s / U12. Samen met Tovaal uit Goes speelt dit team in de “Bowl” competitie. Afgelopen zaterdag waren veel 1e jaars cub spelers gespannen voor de eerste competitie wedstrijd op het grote rugbyveld. Samen met trainer Gavin Celie en de 2e jaars cubs viel de spanning weg gedurende de warming-up en de eerste 15 minuten in de wedstrijd. Na een kleine achterstand in Eindhoven kon het team van REL zich herpakken. De team begeleiding, ouders en trainer  waren trots op de eindstand: 26-34.

Wedstrijd 18-09: REL heren 1 -vs- Octopus

De senioren speelde afgelopen zondag hun 1e competitie wedstrijd. Octopus uit Uden was de tegenstander die vorig seizoen in de bovenste helft van de competitie hebben mee gedraaid. Het was een zware tegenstander waar REL in de eerste helft goed tegenstand kon bieden. REL speelde met de wind mee waardoor de Octopus niet in hun wedstrijd kon komen. De stand tijdens de rust 8-12 in het voordeel van de spelers uit Uden. In de 2e helft had Octopus het voordeel van de wind mee wat REL uiteindelijk in rond de 60e minuut opbrak. Eindstand: 8-35.