VVV knikkert NAC uit KNVB-bekertoernooi

Algemeen

ETTEN-LEUR - Het bekeravontuur van NAC is al na één wedstrijd tot een einde gekomen. In eigen huis ging de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen kansloos met 0-2 onderuit tegen VVV Venlo.

Dijkhuizen voerde voor het bekerduel met VVV behoorlijk wat wijzigingen door in zijn basisopstelling, maar het kwam NAC niet ten goede. In het Rat Verlegh Stadion opende Torino Hunte in de 29ste minuut met een hard schot de score om VVV op voorsprong te zetten. NAC- doelman Andries Noppert , die niet overtuigend ingreep bij zijn schot: 0-1. Vijf minuten voor rust was Hunte opnieuw trefzeker namens de Limburgse ploeg: 0-2. Daarmee was de wedstrijd in feite al beslist. NAC bleek niet opgewassen tegen VVV, dat nog enkele prima kansen kreeg om de score verder op te voeren. De thuisploeg ging nog wel op zoek naar de aansluitingstreffer, maar uiteindelijk bleef VVV vrij eenvoudig op de been. De Limburgers gaan dus door naar de tweede ronde van het toernooi om de KNVB-beker.  “We lieten ons de kaas van het boord eten”, concludeerde NAC-oefenmeester Marinus Dijkhuizen na de wedstrijd. “VVV was op alle fronten beter.” FOTO’S WWW.HETFOTOBEDRIJF.NL

[gallery link="file" ids="304006,304005,304004,304003,304002,304001,304000,303999,303998,303997,303996"]