'Extraatjes voor cliënten Avoord mogelijk maken'

  Algemeen,Nieuws

ETTEN-LEUR - Tot eind 2017 was Heleen van Rijnbach burgemeester van Etten-Leur maar sinds begin jaar staat zij aan het roer van stichting Vrienden van Avoord.


"Ik ben in een rijdende trein gesprongen; de stichting heeft het afgelopen jaren al zo veel mogelijk gemaakt", weet Heleen van Rijnbach. Verschillende wensen uit de Wensboom zijn gerealiseerd en onder andere een BeleefTV en Fietslabyrinth zijn aangeschaft." Vrienden van Avoord zamelt geld in om voor cliënten van Avoord iets extra's te kunnen doen, naast verzorging en verpleging. Denk aan speciale activiteiten of hulpmiddelen die het leven zoveel mooier en aangenamer kunnen maken. "Het is belangrijk dat we juist die extraatjes voor de cliënten mogelijk maken" vertelt Heleen van Rijnbach. "Daar ga ik mij de komende vier jaar voor inzetten."

Bekendheid

De eerste maanden van haar voorzitterschap heeft de voormalige burgemeester niet stil gezeten. Heleen van Rijnbach: "We gaan in juni een Fitroute realiseren op het terrein van Kloostergaard. De Fitroute heeft als doel de gezondheid, zelfstandigheid en de sociale cohesie van inwoners van Etten-Leur, en met name van senioren, te verbeteren." Ook voor het creëren van meer bekendheid voor de Vrienden van Avoord zet zij zich in. "We willen aan iedereen vertellen wat Vrienden van Avoord betekent voor de cliënten en uiteindelijk zoveel mogelijk geld inzamelen om die speciale activiteiten of hulpmiddelen te realiseren."



 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES



DIGITALE KRANT





NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief