Foto: Nieuwe Nobelaer

Testers gezocht voor theaterstoelen Nieuwe Nobelaer

ETTEN-LEUR - Als alles volgens plan verloopt, wordt in 2021 een nieuw cultuurgebouw geopend aan de Parklaan in Etten-Leur. In de theaterzaal van dit nieuwe gebouw komt een nieuwe tribune met theaterfauteuils. De gemeente Etten-Leur is bezig met een aanbesteding voor deze stoelen en een verplaatsbare tribune.


Hiervoor zijn twee leveranciers geselecteerd die een 'test-stoel' mogen plaatsen, zodat inwoners van Etten-Leur de stoel kunnen testen op zitcomfort. Zij kunnen zo aangeven welke stoel zij het liefste zouden zien in de nieuwbouw van Nieuwe Nobelaer. 

De 'test-stoelen' staan in februari in de hal van Nieuwe Nobelaer. Iedereen is van harte welkom om tijdens openingstijden de stoelen uit te proberen en via een stemformulier zijn of haar mening te geven. De gemeente neemt de uitslag uiteindelijk mee in haar totaaloverweging, waarbij natuurlijk ook de kosten, gebruiksbestendigheid en het onderhoud een rol spelen.  Dit samen bepaalt de keuze.

 Gratis naar een voorstelling

Bezoekers wordt via een stemformulier gevraagd de stoelen een aantal minuten te testen op zitcomfort. De formulieren worden vervolgens verzameld in een stembus. Omdat het ook van belang is dat de stoelen voor een langere tijd getest worden, zijn de gemeente en Nieuwe Nobelaer ook op zoek naar gasten die de stoelen voor minimaal 1 uur willen proberen. De stoelen staan in de maand maart, na de carnavalsperiode, in de grote theaterzaal. Testers mogen dan gratis naar een theatervoorstelling. Na afloop wordt hen gevraagd een stemformulier in te vullen over het gebruik van de stoelen.

Theatertribune

De nieuwe theatertribune zal, in tegenstelling tot de huidige stoelen in de grote zaal van Nieuwe Nobelaer, deels verplaatsbaar zijn. Dit houdt in dat de tribune ingeschoven kan worden waardoor er een grote multifunctionele zaal met vlakke vloer ontstaat. Hierdoor kan de zaal het hele jaar voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Dit past bij de doelstelling van de gemeente: een pand creëren dat multifunctioneel is en door de hele gemeenschap te gebruiken is.

 Aanmelden

Het testen van de stoelen in de hal in februari is voor iedereen toegankelijk tijdens de openingstijden van Nieuwe Nobelaer. Mensen die interesse hebben om de nieuwe stoelen te testen tijdens een gratis bezoek aan een theatervoorstelling in de maand maart, kunnen zich opgeven door vóór 15 februari een e-mail te sturen met hun naam, adres en leeftijd naar marketing@nieuwenobelaer.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief