Crossduathlon Etten-Leur start vanuit De Santspuy

ETTEN-LEUR - De MOS Accountants Crossduathlon heeft een nieuw onderkomen gevonden. Het sportieve evenement strijkt zondag 10 februari neer op wijnboerderij de Santspuy. 


Op een droog veld wordt een speciale wisselzone ingericht. Inschrijven gebeurt in een verwarmde kas en het omkleden in een grote tent. Parkeren geschiedt op weilanden gelegen tegenover de wijnboerderij. Het hardloopparcours is helemaal nieuw. Het ATB-parcours kent een verrassend technisch parcours. Het lopen gebeurt op een mooie en landelijke locaties.  

De crossduathlon kent twee startseries: 10.30 uur: recreatieve serie 3 km lopen, 10 km ATB en 1.5 km lopen; 12.00 uur: wedstrijdserie 6 km lopen, 20 km ATB en 3 km lopen.

De voorinschrijving is inmiddels gesloten. In totaal hebben zich 175 deelnemers opgegeven. Aanmelden kan nog wel op de de dag zelf. De verwarmde kas geeft een mooi overzicht op de crossduahtlon. Binnen kunnen deelnemers en bezoekers ook koffie, thee, soep, glühwein en broodjes kopen. De Santspuy is gevestigd aan de Zandspui 45 in Etten-Leur.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief