Inschrijving voor Oranjemarkt dit jaar vroeg van start

ETTEN-LEUR - De inschrijvingen voor de kramen en grondplaatsen van de Oranjemarkt op Koningsdag gaan op donderdag 14 februari om 10.00 uur van start. Ook dit jaar wordt er wederom gebruik gemaakt van een digitaal platform om de inschrijvingen te realiseren.


In het verleden vonden de inschrijvingen plaats op de vrijdag na carnaval met een traditionele inschrijfavond in de Nieuwe Nobelaer, maar gezien de late carnaval dit jaar is besloten om een aantal weken eerder te starten met de verpachting van de kramen en grondplaatsen.

Online Reserveringssysteem

Het online reserveringssysteem is gelijk aan vorig jaar en is bereikbaar via de website www.artolaros.nl. De gehele inschrijving vindt digitaal plaats; vanaf het kiezen van de plaatsen op de plattegrond (maximaal 3 per inschrijving) en het invullen van de (persoons)gegevens tot aan de betaling met o.a. iDeal. Mocht u nog niet bekend zijn met het systeem, dan vindt u op de website een stappenplan waarin stap voor stap aangegeven wordt hoe u kunt inschrijven. Ook vindt u hier alle overige informatie omtrent de Oranjemarkt van 2019.

Kosteloos kinderplein

Het kosteloze kinderplein is dit jaar wederom op het Raadhuisplein. Kinderen in de basisschoolleeftijd, tot ongeveer 13 jaar, kunnen zich in de ochtend op Koningsdag melden bij het Raadhuisplein om deel te nemen. Vooraf aanmelden voor het kinderplein hoeft niet. Het kinderplein is bedoeld voor kinderen, onder begeleiding van hun ouders, voor de verkoop van tweedehands kinderspullen. Uiteraard zijn activiteiten zoals kinderen die muziek maken op het kinderplein ook van harte welkom.

Bewoners Marktterrein

Bewoners die wonen aan het marktterrein (Oude Bredaseweg en Markt) ontvangen net als andere jaren als eerste de mogelijkheid om de kraam of grondplaats voor hun huis te reserveren. Hierover ontvangen zij op korte termijn een persoonlijk schrijven. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Fruitplukkers

Woensdrecht

Ervaren administrateur

Steenbergen

Natuursteen bewerker

st Michelsgestel

Greenkeeper

st.Michelsgestel

Winkelpersoneel

Oosterhout

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief