Archieffoto: Peter Houtepen

Nieuwe Nobelaer twee weken dicht in de zomer

ETTEN-LEUR - Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur sluit dit jaar wederom twee weken haar deuren tijdens de basisschoolvakantie. Dat gebeurt in de periode van maandag 22 juli tot en met zondag 4 augustus.


De sluiting geldt voor de gehele organisatie, dus ook voor de bibliotheek, speel-o-theek, poppodium, theater, de informatiebalie en de kantoren. Kaartverkoop voor theater en inschrijven voor nieuwe cursussen en lessen blijft wel 24 uur per dag mogelijk via de website: www.nieuwenobelaer.nl.

Het is de derde keer dat Nieuwe Nobelaer kiest voor een algehele zomersluiting. "Tijdens de zomer is het altijd al rustiger in Nieuwe Nobelaer", aldus directeur Hilda Vliegenthart. "De cursussen, lessen en voorstellingen zijn afgelopen. Daarnaast zijn er veel mensen op vakantie waardoor het ook in de bibliotheek en speel-o-theek rustiger is. Omdat we graag zo efficiënt mogelijk werken, kiezen we er voor twee weken te sluiten tijdens de basisschoolvakantie."

Voor de mensen die dagelijks in Nieuwe Nobelaer een krant of tijdschrift lezen aan de leestafel onder het genot van een gratis bakje koffie of thee is een alternatief voorhanden. Deze gasten kunnen tijdens de zomersluiting terecht bij Hotel Het Witte Paard. Alle abonnementen worden doorgestuurd en ook bij Het Witte Paard staat een gratis kopje koffie of thee klaar.

Bibliotheekbezoekers mogen boeken of andere materialen die tijdens de zomersluiting ingeleverd of verlengd dienen te worden boetevrij lenen tot maandag 5 augustus, de dag waarop Nieuwe Nobelaer na de zomersluiting de deuren weer opent.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief