Hoezo podium, zanger Pascal zingt tussen publiek.
Hoezo podium, zanger Pascal zingt tussen publiek.
FOTO'S

Waterspektakel bij Leurs Zomerfestival

ETTEN-LEUR - Net op die éne avond na weken van droogte begon het te regenen. Eerst zachtjes, toen ouderwets Hollands plenzen. Het mocht de pret niet drukken op de Leur. Het zomerfestival zaterdagavond ging gewoon door. Met een glaasje onder een pluutje en zanger Pascal die het podium liet voor wat dat was en zich onder het publiek begaf, compleet met polonaise. Leur genoot!


Voor de tweede keer alweer in de huidige opzet organiseerde stichting ZEL (Zomer Evenementen Leur) het Zomerfestival. Podium in de havenkom, de omringende panden sfeervol uitgelicht en vuurzuilen die van tijd tot tijd spectaculair opvlammen, voorwaar een prachtig decor. De start van de avond ging wat moeizaam vanwege de onverwachte regenval. De Party Captains die het spektakel openden gingen ondanks de regen stug door met hun optreden totdat een stroomstoring de boel plat legde. Na enig technisch onderhoud wisten ze er alsnog de stemming in te brengen.

Zanger Pascal Redeker die zijn heil, vanwege de plensbui, onder het afdak van het podium moest zoeken kreeg daar genoeg van, nam de microfoon ter hand en begaf zich onder zijn toeschouwers. Polonaise, gezelligheid, succes verzekerd. Later op de avond, toen de regen was verdwenen, steeg de stemming tot nog grotere hoogten en werd het alsnog een geweldig spektakel! 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief