Archieffoto: Peter Houtepen

Foodstock Etten-Leur strijkt neer in Brabantpark

ETTEN-LEUR - Met twee maanden vertraging vindt in het Brabantpark komend weekend Foodstock Etten-Leur plaats.


Het evenement stond eerder gepland in het weekend van 10, 11 en 12 mei, maar werd toen in overleg met verschillende partijen uitgesteld vanwege de niet al te beste weersvoorspellingen.

Woodstock

Vorig jaar streek Foodstock voor het eerst neer in Etten-Leur. Bezoekers kunnen tijdens het gratis te bezoeken festival volop genieten van eten, drinken en muziek. De naam Foodstock verwijst naar het legendarische festival Woodstock, in 2019 vijftig jaar geleden. De organisatie heeft bewust gekozen voor een verwijzing naar dit festival. Woodstock had als motto ‘3 days of peace and music’ en Foodstock wil ook voor jong en oud een plek zijn om ongedwongen te genieten van elkaar en de muziek. Om deze reden is Foodstock dan ook alle dagen gratis toegankelijk.

Breed aanbod

Met een ruim aanbod aan foodtrucks met onder andere Surinaams, Vietnamees, Spaans, Mexicaans, Aziatisch en nog veel meer kent Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Daarnaast is er gezorgd voor een gevarieerd muziekprogramma met veel verschillende stijlen. Organisator Davy Versfeld van FT Productions: “We hebben het programma bewust erg breed gehouden met op vrijdagavond Derek Shots en Miss Bont Beats voor de bezoekers die een dansje willen wagen. Op zaterdag hebben we DJ Schuifdicht en Disco Tropicana. De laatste dag staat wederom DJ Schuifdicht op het podium met daarna Dave Mochilero. Extra aandacht hebben we besteed aan onze jongste gasten, zij kunnen zich vermaken op springkussens, de nostalgische schommels of op de vele andere kinderactiviteiten. Uiteindelijk moet iedereen van 0 tot 100 jaar zich op Foodstock kunnen amuseren."

Perfect

Over de keuze voor Etten-Leur en het Brabantpark zegt Versfeld: “Etten-Leur is een dorp waar steeds meer te beleven valt en wij zijn van mening dat Foodstock hier perfect op aansluit. Belangrijke voorwaarde voor ons is dat we een mooie natuurrijke locatie kunnen vinden die daarnaast goed te bereiken is. Bij de eerste editie, vorig jaar, is gebleken dat dit met het Brabantpark meer dan gelukt is. We merken aan de reacties van vorig jaar dat we meer dan welkom zijn in Etten-Leur en kunnen niet wachten om ons festival weer aan de inwoners te presenteren."

Openingstijden

12 juli: 16.00 - 23.00 uur
13 juli: 14.00 - 23.00 uur
14 juli: 12.00 - 21.00 uur 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief