Vliegenzwam
Vliegenzwam Foto: Liset Bol

Zwarte Schuur opengesteld voor wandelingen en kinderactiviteiten

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ETTEN-LEUR - Heerlijk het bos in met de herfst. Lekker stappen door de ritselende bladeren en je verbazen over de vele paddenstoelen. Speciaal als afsluiting van de herfstvakantie zijn er zondagmiddag 20 oktober vanaf 12.30 uur meerdere kinderactiviteiten in de Pannenhoef. 

Het Brabants Landschap stelt de Zwarte Schuur voor deze dag open. Vanaf deze locatie vertrekt 's middags om 13.30 uur en 15.00 uur een gezinswandeling. De gidsen laten iedereen verbazen over de mooie dingen van de herfst. Deze excursie duurt ongeveer een uur. Vanaf de Zwarte schuur start om 13.30 uur ook een excursie door het reservaatgebied de Lokker. Deze wandeling is langer en de groep is ongeveer twee uur onderweg. 

Van 12.30 tot 16.30 uur kunnen kinderen in de schuur knutselen en uitballen uitpluizen. Ook is er een film en expositie te bewonderen. Proef het ambachtelijk gebakken brood en neem een kijkje bij de oven in het bakhuis. De vrijwilligers zetten deze derde zondag van de maand voor de laatste keer van 2019 de deuren voor u open.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief