Breewel Transport organiseert i.s.m. Blom Verkeersschool een 'kennismakingsdag'.
Breewel Transport organiseert i.s.m. Blom Verkeersschool een 'kennismakingsdag'.

Breewel opent deuren voor nieuwe chauffeurs

  Bedrijvig Nieuws

BREDA - Op zaterdag 16 februari a.s. organiseert Breewel Transport in samenwerking met Blom Verkeersschool een "Kennismakingsdag" op hun locatie in Hazeldonk. Breewel Transport is een Nederlands familiebedrijf dat zich al bijna 75 jaar specialiseert in de distributie van bloemen en planten naar Frankrijk.


Deze dag is bedoeld om kandidaten die op zoek zijn naar een baan als chauffeur op een ongedwongen manier kennis met Breewel te laten maken. Iedereen met een B rijbewijs, maar ook geïnteresseerden met een C of CE rijbewijs zijn van harte welkom.
Om 11.00 uur gaat de eerste presentatie van start. Tijdens de presentatie wordt er door Breewel uitgelegd wat zij precies doen en zal er door Blom Verkeersschool worden uitgelegd hoe de opleiding tot chauffeur eruit ziet en welke scholingsmogelijkheden er zijn.
Na de presentatie volgt er een rondleiding en kan er aansluitend plaats worden genomen achter het stuur voor een korte kennismakingsrit om het vrachtwagen rijden te ervaren.

De presentatietijden zijn als volgt (vol = vol):
Start 11.00 uur - einde 12.00 uur
Start 12.00 uur - einde 13.00 uur
Start 13.00 uur - einde 14.00 uur
Start 14.00 uur - einde 15.00 uur
De gemiddelde duur van de presentatie, rondleiding en kennismakingsrit is ongeveer een uur.
Dus wat zeg je ervan? Word chauffeur bij Breewel!

Aanmelden
Meer informatie en aanmelden:
www.werkenbijbreewel.nl
Aanmelden is verplicht. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief