Foto: Archief de Bode

Zomeravond Spektakel op Raadhuisplein: drie avonden in augustus feest in het centrum van Etten-Leur

  Cultuur

ETTEN-LEUR - Voor het achtste jaar op rij wordt op drie donderdagavonden in augustus het Zomeravond Spektakel in het centrum van Etten-Leur georganiseerd.


Het Raadhuisplein zal op 1, 8 en 15 augustus – mits de weergoden een beetje gunstig gezind zijn – weer volstromen met publiek dat wel zin heeft in een (muzikaal) feestje. Veel artiesten hebben in de loop der jaren al opgetreden in Etten-Leur, bijvoorbeeld Sharon Doorson, Belle Perez, Luv', Wolter Kroes, O'G3NE, Raymon Hermans, Wipneus & Pim, André Hazes jr. en zijn zus Roxeanne.

Iedere avond kent een bepaald muzikaal thema. Op 1 augustus is dat de zogeheten Cover Night met optredens van de The Boys en de band STOOT. Een week later staat de Tropical Night op het programma. Dan staan onder Trafassi (bekend van 'Grote wasjes, kleine wasjes, stop ze in je Wasmasjien'), Het Foute Uur van Q Music en de Gebroeders Ko op het podium. Het Zomeravond Spektakel wordt op donderdag 15 augustus afgesloten met de Dutch Night ofwel de Hollandse Avond. Dan komen Stef Ekkel, Henk Dissel en Marco Kraats naar het Raadhuisplein in Etten-Leur.

Kortom, drie keer feest in het centrum van Etten-Leur. Alle avonden is de aanvang om 19.30 uur en het einde omstreeks 23.30 uur. De toegang is helemaal gratis.

De organisatie van het Zomeravond Spektakel is in handen van Chapeau Productions in samenwerking met de horecagelegenheden The Butler, Het Raadhuis, Scoop, Zus & Zo, De Belhamel, Tartaar en Family. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief