Agent gewond bij aanhouding man

  Politie

ETTEN-LEUR - Een agent heeft woensdagavond verwondingen opgelopen bij de aanhouding van een man in Etten-Leur.


Rond 21.20 uur werd een surveillance-eenheid naar een woning aan de Europalaan in Etten-Leur gestuurd, waar twee mannen aan het werk waren. In een van de kamers bleek nog een man te vertoeven die daar niet thuishoorde. De agenten herkenden deze persoon omdat ze eerder op de dag al met hem te maken hadden gehad toen hij de openbare orde verstoorde.

De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd dringend verzocht om de woning te verlaten. Toen de agenten wilden vertrekken vroeg de man of hij met de politie mee mocht om zich bij een opvang in Breda te melden. Toen hij in de gaten kregen dat de agenten dat niet van plan waren ging hij door het lint. Hij pakte de portofoon van één van de agenten en trok daar zo hard aan dat de spreeksleutel afbrak. De agenten moesten geweld gebruiken om hem onder controle te krijgen en aan te houden.

Bij die aanhouding raakte een van de agenten lichtgewond. Hij liep enkele schaafwonden op.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief