Tweetal vast voor inbraak en diefstal in Etten-Leur

  Politie

ETTEN-LEUR - Op de Kapelstraat in Etten-Leur heeft de politie dinsdagnacht twee personen aangehouden. Het gaat om een 25-jarige vrouw uit Etten-Leur en een 33-jarige man uit Halsteren.


Een alerte inwoner belde rond 01.15 uur de politie toen hij twee personen met een zaklamp in een achtertuin aan de Lange Brugstraat zag lopen. De politie kwam met meerdere eenheden naar de locatie gereden en kwam daarbij een auto tegen die zonder licht reed. Toen de bestuurder merkte dat de politie hem zag, reed hij hard weg in de richting van het Van Bergenplein. Op de Kapelstraat reed hij zich klem omdat ook daar politie stond. De bestuurder en zijn vrouwelijke bijrijder gingen nog in verzet tijdens hun aanhouding, maar werden uiteindelijk in de handboeien geslagen en overgebracht naar het politiebureau.

In de omgeving werd met een politiehond gezocht naar mogelijke sporen. Bij een woning aan de Lange Brugstraat werd een schutting aangetroffen waar planken van afgeschroefd waren. Ook troffen agenten in de auto van de verdachten een autosleutel aan die bleek te passen op een voertuig dat in buurt geparkeerd stond. Deze auto bleek kort daarvoor vanaf het Westpolderpad in Etten-Leur te zijn gestolen. De verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Elektromonteur industrie m/v

Groot-Ammers, Moerdijk en de Botlek

Broodbezorger

Rijsbergen

Medewerker Servicebureau

Oss

Logistiek brein

Sprang-Capelle

Vakantiehulp

Zeeland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief