Foto: Shutterstock

Tweetal opgepakt na drugsdeal op Van Bergenplein

  Politie

ETTEN-LEUR - Een 35-jarige man uit Etten-Leur is donderdagavond aangehouden op het Van Bergenplein omdat hij drugs op zak had. Een tweede verdachte, een 28-jarige man uit Etten-Leur, werd later in zijn woning aangehouden.


De 35-jarige man viel de politie op vanwege zijn zenuwachtige voorkomen. Nadat agenten hem in de gaten hielden, zagen zij dat er een overdacht plaatsvond tussen hem en een andere man. Die laatste was op zijn beurt weer een bekende van de politie.

Toen de agenten beide mannen wilden aanhouden, wist een van hen te ontkomen. De 35-jarige man die wel direct werd aangehouden bleek bij controle een zakje met ruim vijf gram amfetamine bij zich te dragen.

Naar aanleiding van het incident ging de politie aansluitend naar de woning van de gevluchte verdachte. Na doorzoeking van zijn woning vonden zij ruim twee gram hasj en vloeistof in een fles. Na onderzoek bleek dit ruim 27 gram GHB te zijn. Alle goederen zijn in beslag genomen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES