Etten-Leur startplaats in rittenkoers ZLM Tour

  Sport

ETTEN-LEUR - Op vrijdag 21 juni is Etten-Leur startplaats voor de tweede etappe van de ZLM Tour. De rittenkoers keert na een jaartje afwezigheid weer terug op de wielerkalender. 


De vijfdaagse wedstrijd start op woensdag 19 juni met een proloog in het Zeeuwse Yerseke. Twee dagen later wordt vanuit Etten-Leur vertrokken voor een etappe naar het Limburgse Buchten. In Etten-Leur wordt eerst geneutraliseerd door zowel Etten-als Leur gereden over een afstand van 8 kilometer met een doorkomst door het centrum. 

Oud-topsprinter Jean-Paul van Poppel is de nieuwe koersdirecteur van de ZLM Tour. Zeker is al dat de huidige Duitse sprinter Marcel Kittel van de ploeg Katusha-Alpecin een van de deelnemers zal zijn. Ook de ploegen van Jumbo-Visma en Team Sunweb komen zeker aan de start. Nog niet bekend is met welke renners dat zal zijn. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief