<p>Bram op zijn terras voor zijn lunchroom.</p>

Bram op zijn terras voor zijn lunchroom.

(Foto: Krijn ten Hove)

Nu ook lunchen bij Hemelse Broodjes

  Algemeen,Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR – Het was al een begrip in Etten-Leur: Een goede lunch bestelde je bij Hemelse Broodjes waarna de bestelling bij je thuis of op het bedrijf bezorgd werd. Vanaf 1 september is de service uitgebreid. Vanaf die dag kun je de lunch ook nuttigen of afhalen bij het bedrijf op hun nieuwe locatie aan de Domineesgang 14b in Etten-Leur Noord. 


“Het bezorgconcept bestaat al 3 jaar”, vertelt eigenaar Bram van Hemelse Broodjes. “Begonnen vanuit huis in onze aangebouwde bedrijfskeuken. Plannen om verder te groeien had ik altijd al toen de mogelijkheid zich voordeed om het pand aan de domineesgang te betrekken. Ik heb daar niet lang over na hoeven denken. Ik zag namelijk de mogelijkheden daar. Met de medewerking van de gemeente konden we alle vergunningen rond krijgen en op 1 september kon ik daardoor mijn activiteiten uitbreiden.”

Die uitbreiding zit hem met name in het feit dat gasten hun lunch nu ook kunnen afhalen, maar nog veel leuker, ook ter plekke kunnen nuttigen in de kleine maar gezellige lunchroom. Waar op mooie dagen aan de haven zelfs nog een terras voor de deur staat. “De leuke sfeervolle inrichting is te danken aan mijn vriendin Gina, die dat ook leuk vindt om zich daar mee bezig te houden.”

Naast de uitgebreide kaart voor het bestellen van lunches is er ook een aparte lunchkaart om ter plekke te genieten van de lunch. Naast koffie en huisgemaakte taartjes staan er warme broodjes, sandwiches, wraps en maaltijdsalades op. “Maar ook kan men voor een borrelplankje, met een lekker wijntje of biertje bij ons terecht”, vertelt Bram die deze stap best spannend vindt. “Met alleen bezorgen wist ik wat mij te wachten stond, Met de lunchroom komen er ook nieuwe uitdagingen op mijn pad waar ik ontzettend veel zin in heb.”

Hemelse Broodjes: bestellen kan van maandag t/m vrijdag, de lunchroom is geopend voor lunches en afhalen op woensdag/donderdag/vrijdag van 10.30 uur - 18.00 uur en zaterdag van 10.00 uur - 18.00 uur.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/etten-leur&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief