Koor De Kerkzwervers

algemeen

ETTEN-LEUR - Het koor De Kerkzwervers bereidt zich voor op een mooie slotviering van 22 juni, in de Petruskerk.

Deze viering vindt plaats om 9.30 uur, een wat vroeg tijdstip, maar wij hopen dat toch vele parochianen de moeite nemen om zich door ons te laten inspireren.

Het is sacrament zondag en de tekstgroep heeft zowel dit thema als het thema vakantie proberen te koppelen door teksten en liederen. Dit wordt onze laatste viering en zo sluit het koor een succesvol zangseizoen af.

Het koor kan terugblikken op bijzonder veel optredens. Een kleine greep uit het laatste kwartaal is de opluistering van een viering bij Amarant in Rijsbergen, een muzikaal optreden i.s.m. Claude Covemaeker, tijdens de boekpresentatie ‘Kroniek van een Kerk’ in de KSE. Uiteraard was het koor aanwezig tijdens de dodenherdenking op 4 mei in het Trouwkerkje.

17 juni was het koor uitgenodigd om op te treden tijdens een activiteit van ‘Ut Proathuis’, in verband met het 20 jarig bestaan van buurtbelang Banakkers.

Nu dus op 22 juni voorlopig een laatste optreden.

Achter de schermen zit men echter niet stil. De voorbereidingen voor het 40-jarig jubileum in 2015 zijn in volle gang. Even een zomerstop maar op 24 augustus gaan we weer met frisse zin en stem er tegenaan tijdens een optreden in de strandkerk in Dishoek. Natuurlijk wordt er op die dag ook goed gegeten en gedronken want zingen en gezelligheid is wat ons koor al bijna 40 jaar samen bindt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief