Afbeelding

Etten-Leurs Mannenkoor ging op stap

algemeen

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag verzamelden de mannen van het Etten-Leurs Mannenkoor zich op vliegveld Seppe om aan te schuiven bij de koffie met appeltaart.

Zij werden welkom geheten door de gidsen van het Vliegend Museum. Na een boeiende rondleiding langs verschillende oude toestellen en vliegtuigonderdelen ging men te auto of te fiets verder naar ‘T oude platteland in St. Willebrord. Men liet zich hier de boerenlunch goed smaken. Vervolgens kregen de mannen een rondleiding door een welbespraakte Belgische gids, die over elk stuk gereedschap of elke kast wel een verhaal wist te vertellen. Veel uit grootmoeders en grootvaders tijd werd hier herkend, onvoorstelbaar wat een verzameling. Met een glaasje bier of fris werd de mooie middag afgesloten.

Op 17 juli is de laatste repetitie, waarna een viertal weken zomerstop wordt gehouden. In september zingt het Etten-Leurs Mannenkoor bij de jarige Zonnebloem. Intussen wordt ook het repertoire voor Kerstconcert en Voorjaarsconcert weer opgepakt, want dat zijn de eerstvolgende grote concerten in de planning en zoals steeds willen de mannen dan ook weer nieuwe liederen laten horen. Het Kerstconcert is op zaterdag 20 december in De Baai. In de Baai aan het Lukaserf zijn ook de wekelijkse repetities op donderdagavond van 20 to 22 uur. Ieder die eens wil kennismaken met het enige mannenkoor van Etten-Leur kan daar dan zo eens binnenlopen. Een kijkje op de website geeft ook informatie en een indruk van het koor: www.etten-leursmannenkoor.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief