Afbeelding

Zonnewendewandeling

met ZIEL

algemeen

ETTEN-LEUR - Traditiegetrouw organiseert ZIEL op of rond de langste dag een wandeling om optimaal van het licht te genieten. Dit jaar, op vrijdag 20 juni, is het een wandeling rond het grondgebied van de ‘paters in Zundert’.

Twee liedteksten van Gerard van Maasakkers vormen een inspiratie bron om met elkaar in gesprek te komen over de wegen die we in ons leven lopen.

Hoe is het om een eigen weg te zoeken en te vinden, wie mogen er mee lopen op je levenslijn en hoe kijk je naar je levenspad; zit de lucht misschien nog vol dagen? U loopt alleen of met nieuwe mensen en er is ruimte voor gesprek en stilte. We beginnen de avond met het bijwonen van de dagsluiting, de Completen, van de broeders in het klooster, daarna volgen we onze eigen weg.

U kunt met eigen vervoer naar de Abdij Maria Toevlucht komen; Rucphenseweg 38, 4882 KC Klein Zundert. Graag arriveren rond 19.45 uur. Mocht u geen eigen vervoer hebben dan verzamelen we ook om 19.00 uur bij de Lambertuskerk aan de Markt in Etten-Leur en gaan vandaar met gezamenlijke vervoer naar de abdij. U kunt parkeren op het terrein van de kerk. Denkt u aan stevige schoenen en een lange broek en trui. We verwachten rond 23.00 uur terug te zijn.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief