Afbeelding
Foto: Fred van Toledo

Winter activiteiten bij vv Internos

Door: Sandra Broosus algemeen

ETTEN-LEUR - Inmiddels is voor de meeste teams de winterstop begonnen. Op de valreep kon afgelopen week het vernieuwde kunstgrasveld in gebruik worden genomen bij de trainingen. De winterstop duurt wel erg lang dit jaar de meeste teams gaan 24 februari pas verder met hun competitie. Of starten met hun nieuwe voorjaarscompetitie.

Kerstborrel voor leden 21 december
Vanaf 19.30 uur kan men binnenlopen. Onder het genot van een hapje en een drankje wil het bestuur zich graag op een informele manier aan zoveel mogelijk leden presenteren. Ze hopen daarom ook men in grote getale op komt dagen!

Koppeldarttoernooi zaterdag 30 januari
Ook dit jaar is er weer een koppeldarttoernooi. Dit jaar op zaterdag 30 december gaat het om 13.00 weer beginnen. Inschrijven kan in de kantine aan de bar. Wacht niet te lang want het aantal deelnemers is niet onbeperkt en de eerste 15 koppels hebben zich al ingeschreven. Minimaal een van de spelers dient lid te zijn van Internos.

Oliebollentoernooi op 3 januari
Woensdag 3 januari wordt weer het jaarlijkse oliebollentoernooi georganiseerd. dit jaar voor de jo15 tot en met jo19. Dit zaalvoetbaltoernooi wordt gehouden in sporthal Munniknheide College, Trivium 100 in Etten-Leur. We gaan er van uit dat alle team mee doen. Graag vóór 22 december doorgeven met hoeveel spelers je team meedoet via activiteiten@vvinternos.nl.

Nieuwjaarsrikken 7 jamuari
Voor de liefhebbers van een potje kaarten is er dit jaar ook weer nieuwjaarsrikken op zondag 7 januari.

Kaarten voor Carnaval verkrijgbaar
Op 10 februari is er alweer carnavals bal bij v.v. Internos. Vanaf zaterdag 9 december zijn er alweer kaarten voor het carnavalsfeest bij vv Internos te krijgen. In de kantine aan de bar. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief