Afbeelding
Foto: wim van haperen

EK Crossduathlon op 4 februari

Door: Janny Mathijssen algemeen

ETTEN-LEUR - Op 4 februari 2018 wordt de volgende editie van de MOS accountants crossduathlon in bosgebied de Kogelvanger georganiseerd.

Bij de korte serie, waarvan het startschot om 10.30 uur klinkt en waarbij de deelnemers 3 km lopen + 11 km ATB + 1.5 km Lopen, wordt gestreden om het officiële Etten-Leurs Kampioenschap Crossduathlon (EK). Zowel bij de heren solo ( ongeacht leeftijd ) als de dames solo ( ongeacht leeftijd ) kun je algemeen Etten-Leurs crossduathlonkampioen(e) worden, door als eerste Etten-Leurse deelnemer of deelneemster de finishlijn te passeren.
Maar ook bij de duo's wordt er, eveneens bij de korte serie, gestreden om het Etten-Leurs Crossduathlonkampioenschap. Hierbij moeten beide deelnemers woonachtig zijn in Etten-Leur (man+man of vrouw+vrouw of man+vrouw maakt niet uit).


Inschrijven
Naast de eer een jaar lang de titel te mogen dragen, krijgt de eerste man-solo, eerste vrouw-solo en het eerste duo een mooie waardevolle prijs. Meedoen dus!!
Het EK crossduathlon wordt alleen in de korte serie georganiseerd. U kunt dus altijd inschrijven bij de lange serie maar dan doet u NIET mee voor het EK.
Alle informatie en voorinschrijvingen gaan via de website www.crossduathlonetten-leur.nl
Succes met de voorbereidingen / trainingen. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief