Afbeelding
Foto: André Nouws

Nieuwjaarswedstrijd SC Unitas'30

Door: Janny Mathijssen algemeen

ETTEN-LEUR - Op 7 januari organiseren we onze nieuwjaarsreceptie waar alle leden van onze vereniging voor zijn uitgenodigd.

Om 12.30 uur start de traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen onze JO19-1 en een team van leiders/trainers, waarna aansluitend de receptie start vanaf ongeveer 14.00 uur tot plm. 19.00 uur.
Ook wordt die middag het Unitas'30 Team Uitje verloot voor een jeugd- en seniorenteam. Een mooie prijs om eens een keer iets extra's te doen met je team. Let wel: er moeten minimaal 2 teamleden (spelers of leider/trainer) aanwezig zijn bij de trekking.

Vossenjacht
In verbad met de lange winterstop organiseert de activiteitencommissie een vossenjacht op 13 januari voor de Unitas leden, van de MP t/m JO11. Schrijf je gezamenlijk in met je team, bij ieder ingeschreven team moet je ook 1 volwassen begeleider inschrijven. Inschrijven kan uiterlijk t/m 07-01-2018. Nadat de inschrijving is gesloten gaan wij de teams in groepen indelen en zullen wij jullie per mail op de hoogte brengen van de aanvangstijd en de benodigde aanvullende informatie. Aanmelden kan via: pmnooren@ziggo.nl

Winterstop/start 2e seizoenshelft
Hieronder een aantal belangrijke data voor/na de winterstop.
13 januari; Start trainingen Jeugd en Senioren
15 januari: Start keeperstrainingen
Wintertoernooi JO14 en JO15: 20 januari
Vriendschappelijk programma JO17 en JO19: 20 januari
Vriendschappelijk programma alle jeugdteams 27 januari
Verdere informatie volgt via aankondigingen op onze website. Regelmatig kijken dus.

Wildcard
MO13-1 heeft van de organisatie van het NK voor MO13 een wildcard verkregen op basis van hun opvallende en goede prestaties in de afgelopen periode. Dit is voor sommige meiden de 2e keer dat ze mogen strijden om een NK titel. Unitas'30 is enorm trots op deze meiden en hun begeleiding. Het harde werken en de goede inzet van iedereen wordt hiermee, wederom, beloond. De meiden hebben afgelopen zaterdag dit fantastisch nieuws mogen ontvangen en waren uitzinnig blij met deze geweldige prestatie!
De eindstrijd zal op 10 mei plaatsvinden in Alkmaar bij gastheer Kolping Boys.

Twee kampioenen
Op de laatste speeldag van 2017, konden er weer 2 kampioenen bijgeschreven worden.
Vorige week is JO10-1, zonder zelf te spelen vanwege een afgelaste wedstrijd, kampioen geworden. De huldiging stond dus voor vandaag op de rol. De mannen werden weer feestelijk onthaald in de kantine met de immers befaamde muziek van De Leur. Spelers en begeleiding: van harte proficiat met jullie kampioenschap!
Dan de JO12-2. Zij speelden een uitwedstrijd tegen BSC en bij winst zouden ook zij kampioen worden. De wedstrijd eindigde in 1-5. Ook JO12-2 is feestelijk onthaald en een groot feest was het gevolg!
Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief