Afbeelding

Burgemeester opent expositie van Frans Vogels

Door: Peter Houtepen Algemeen

ETTEN-LEUR - In aanwezigheid van burgemeester Miranda de Vries van Etten-Leur is donderdag in het Anbarg de expositie 'Fantasie in kleur' van Frans Vogels geopend.

Vogels draagt de expositie op aan alle medewerkers van de revalidatieafdeling van De MARQ en zijn vrienden van de dagbehandeling als dank voor de mooie tijd en goede behandeling die hij heeft ervaren na twee herseninfarcten.

Gefascineerd

Oud wiskunde- en natuurkunde docent Frans Vogels (77) is van kinds af aan gefascineerd door plaatjes kijken en heeft een levendige fantasie opgebouwd, die tot uiting is gekomen in deze schilderijententoonstelling. De expositie bestaat uit zo'n veertig werken die hij in de loop der jaren heeft gecreëerd.

Positief

Ondanks de tegenslagen van de afgelopen jaren staat de inwoner van Etten-Leur zeer positief in het leven en is hij enorm dankbaar voor de mooie tijd die hij het afgelopen jaar heeft gehad op de revalidatieafdeling van De MARQ in Etten-Leur. De goede begeleiding van het gehele team en de persoonlijke aandacht die hij daar heeft ervaren voelde voor hem als een warme deken. 

De expositie 'Fantasie in kleur' is te zien tot 1 april.
 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief