Daltonschool 't Carillon organiseert reünie

Door: Peter Houtepen Algemeen

ETTEN-LEUR - Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw van Brede school Sonate in de wijk Grauwe Polder in Etten-Leur, de plek waar de leerlingen van Daltonschool 't Carillon, nu nog gevestigd aan de Triangeldreef, in het nieuwe onderwijsjaar les gaan krijgen.

De leiding van de school wil niet zomaar de oude locatie verlaten. Voordat de sloophamer het oude gebouw laat verdwijnen, wordt er voor oud-leerlingen, (oud)leerkrachten, (oud)-medewerkers, OR en MR-leden en andere betrokkenen een reünie georganiseerd. Die gaat plaatsvinden op zaterdag 30 juni tussen 13.00 en 16.00 uur.

De reünie is een goede reden om nog een keer een kijkje te nemen in de oude school, de sfeer te proeven en herinneringen op te halen. Bovendien een prima gelegenheid om bij te praten en oude foto's te bekijken. De deelname is gratis en frisdrank tegen een kleine vergoeding te verkrijgen.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar reuniecarillon@gmail.com. Dit kan tot 16 juni onder vermelding van uw volledige naam en geboortejaar. Ook is er een Facebookaccount aangemaakt waar informatie over de reünie op staat: https://www.facebook.com/pages/Bs-T-Carillon/357417500996154

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken wordt gevraagd om deze reünie via Facebook te delen.



 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief