Roelof Luinge hanteert de fluit bij de jubileumwedstrijd op zondag 10 juni.
Roelof Luinge hanteert de fluit bij de jubileumwedstrijd op zondag 10 juni.

Luc Nilis, Royston Drenthe en Roelof Luinge naar Internos

Door: Peter Houtepen Algemeen

ETTEN-LEUR - Luc Nilis (ex-PSV) en Royston Drenthe (ex-Feyenoord, ex-Real Madrid) komen naar voetbalvereniging Internos. De twee vedetten van weleer spelen op zondag 10 juni met FC De Rebellen tegen het eerste elftal van Internos in het kader van het 90-jarig jubileum van de club.

De speciale wedstrijd staat onder leiding van voormalig Eredivisiescheidsrechter Roelof Luinge. Naast Nilis en Drenthe komen onder meer Glenn Helder (Arsenal, NAC), Geert den Ouden (Excelsior), Ken Leemans (VVV Venlo) en René van Dieren (Excelsior) naar Etten-Leur.Het duel tussen de oud-profs en het eerste begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk.

Old Stars
Het is een van de vele activiteiten die van woensdag 6 tot en met zondag 10 juni te beleven zijn bij de jubilerende Ettense voetbalvereniging. Het 90-jarig jubileumweekend van vv Internos trapt op woensdag af met het NAC Old Stars Toernooi. Een dag later is de altijd drukbezochte rikavond in de kantine.

Reünie

Vrijdag 8 juni is de officiële aftrap van het feestweekend, met een reünie voor oud-leden in de kantine. Voor deze gelegenheid wordt er een uitgebreide fototentoonstelling ingericht. Met honderden foto's wordt de geschiedenis van de vereniging van de afgelopen negentig jaar in beeld gebracht en er vindt ook een quiz plaats. De reünie in het clubgebouw op sportpark De Hoge Neer start om 17.00 uur en duurt tot 19.30 uur en wordt georganiseerd door Jan Bulkmans, Hans van Berkel en Jos Martens.

Feestavond

Zaterdag 9 juni is er een 7-tegen-7-toernooi, dat direct doorloopt in de feestavond. Randy Watzeels, Stef Ekkel en Jeroen van Zelst geven die avond een optreden. De zondag begint met activiteiten voor de jeugd, waarna om 14.30 uur het duel tussen Internos 1 en FC de Rebellen plaatsvindt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief