Ezel wil Shrek's vriend worden. FOTO STELLA MARIJNISSEN
Ezel wil Shrek's vriend worden. FOTO STELLA MARIJNISSEN

Shrek steelt harten tijdens openluchtvoorstelling

Door: Stella Marijnissen Algemeen

ETTEN-LEUR - Theatergroep Josjes, onder leiding van Jos Schievelt, heeft vrijdag, zaterdag en zondag in Etten-Leur in een sfeervolle setting de verrassend goede en amusante musical Shrek weggezet. Shrek werd professioneel gebracht met teksten waarin de nodige dosis humor was verwerkt.

In een toepasselijke entourage van het tuincentrum aan de Lage Vaartkant werd een moeras gecreëerd, het kasteel waaruit prinses Fiona moest worden bevrijd, en een toneel voor zang, dans en actie. De ezel mocht na lang aandringen vriendjes worden met oger Shrek. De draak, die Fiona bewaakte en bovendien verliefd werd op de ezel, werd toch verslagen. Farquaad, die de prinses voor zichzelf had gereserveerd en koning wilde worden, had het nakijken en Shrek en Fiona vonden elkaar.

Uitverkocht

Dat de openluchtvoorstelling zondag halverwege even onderbroken moest worden vanwege hevige regenval kon niemand deren. Een extra bitterbal was er om het leed te verzachten. De voorstellingen waren dit weekend uitverkocht. Wie voor volgend weekend nog een kaartje wil kopen, moet snel zijn.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief