Afbeelding
Foto: archief Weekblad de Bode

Nieuw parcours Profronde van Etten-Leur

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ETTEN-LEUR - Een nieuw parcours, een heus VIP-dorp, een wielerplein en optredens van talentvolle zangeressen. Stichting Topwielersport Etten-Leur,  organisator van de TechnoGroup Profronde van Etten-Leur op 19 augustus aanstaande, het weer grootser aanpakken.

De laatste jaren geldt de profronde van Etten-Leur als het grootste eendaagse wielercriterium van Nederland en ook in 2018 zullen weer de grote namen uit de wielersport aan de start staan. Nu al heeft  Stichting Topwielersport Etten-Leur Tom Dumoulin en Olympisch kampioen schaatsen Kjeld Nuis vastgelegd. Ook zijn er drie wereldkampioenen voor het nieuwe onderdeel sprint gecontracteerd. Hiernaast komt er een nieuw parcours, waarbij dwars door het winkelcentrum zal worden gereden. Voor de sponsoren wordt een heus VIP-dorp in het Oderkerkpark opgetrokken.

Wielerplein

Tegenover dit VIP-dorp komt op het parkeerterrein van theater De Nieuwe Nobelaer een wielerplein waar diverse bedrijven en organisaties acte de présence zullen geven. Ook zijn er oude ploegleiderwagens, de antieke dubbeldekker van Club Diana en dergelijke te vinden. In het midden van het plein is plaats ingeruimd voor een groot terras. Muzikaal talent krijgt hier de kans om optredens te verzorgen.Er hebben zich al spontaan drie zeer talentvolle zangeressen aangemeld: Carola Wijtmans, Kirsten Jochems en Laura Prins. Zij zijn leerlingen van zangpedagoge en concertzangeres Cécile Creusen uit Etten-Leur. De drie dames gaan van 13.00 uur tot 13.45 uur en van 15.00 uur tot 15.45 uur twee blokken in met ballads en uptempo nummers,van  jazz tot pop. Belangstelling om ook op te treden? Neem contact op via telefoonnummer 06-83454748 of e-mail danielvdhooven@outlook.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief