Milwaukee Wildmen op Popelucht. ARCHIEFFOTO ROBIN LOOY
Milwaukee Wildmen op Popelucht. ARCHIEFFOTO ROBIN LOOY

Pearl Jam coverband naar Popelucht in Etten-Leur

Door: Sandra Broosus Algemeen

ETTEN-LEUR - Het wordt de 33e keer: Popelucht, het gratis popfestival dat plaatsvindt in het Oderkerkpark in Etten-Leur op zaterdagavond 25 en zondagmiddag en –avond 26 augustus. De organisatie achter dit festival is er in geslaagd om een Pearl Jam coverband op de zaterdagavond te contracteren: Pearl Jamming. Dit wordt ongetwijfeld een van de vele hoogtepunten van dit weekend.

Ook dit jaar is de organisatie van Popelucht er weer in geslaagd om een gevarieerd programma samen te stellen en dankzij de sponsoren en donateurs is het weer gelukt om het festival gratis aan te bieden. Naast Pearl Jamming treden zaterdag op: Best Cellar en Peter den Exter & The Royals. Naast de bands die op zaterdagavond op de Mainstage buiten staan, kan het publiek zich ook vermaken bij de Talentstage (in de kapel in het Oderkerkpark) met stevige metal/rock/blues door Tax Free en Phantom Elite.

Hoofdpodium

Op het hoofdpodium is er zondag onder andere ruimte voor de winnaar van de finale van Doe Maar Vet: Shabby Harry's. Verder spelen The Shed, Borderline Psyso, Slapback Johnny, PYRO, Royal Spuds en als afsluiter Pene Corrida.

Op de Talentstage spelen de meer beginnende, maar veelbelovende bands. Hier komt een mix van covers, rock, metal, rock & roll en pop voorbij, met: Wet Socks (eerder te zien op Lokaal Talent), Out of Nowhere, Freeloader, Outside revelation, Mellow Mood en Big Billy & the Southside Shooters.

Zaterdag 25 augustus van 20.00 tot 00.00 uur en zondag 26 augustus van 14.00 tot 23.00 uur

Meer informatie op: www.popelucht.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief