Afbeelding

OpStapDag voor senioren uit heel Etten-Leur

Door: Peter Houtepen Algemeen

ETTEN-LEUR - Speciaal voor senioren die wel eens met de bus of trein ergens naartoe willen maar dat niet doen omdat ze het lastig vinden of niet weten hoe het werkt, wordt op zaterdag 3 november in Etten-Leur een OpStapDag georganiseerd. Initiatiefnemers zijn de KBO en de gemeente Etten-Leur.

Senioren kunnen op deze dag op een ontspannen manier, gratis (opnieuw) kennismaken met het openbaar vervoer. Met de bus of op eigen gelegenheid kunnen ze naar ontmoetingscentrum De Linde reizen. Hier worden interessante presentaties en een informatiemarkt gehouden, waar alle informatie over de mogelijkheden van het openbaar vervoer in Etten-Leur en omgeving te verkrijgen is. Ook is er een ergotherapeut aanwezig om advies te geven. 

De dag begint om 10.00 uur. Nadat de bezoekers welkom zijn geheten, krijgen ze een introductie door tonpraoter Ciske Spoor. Nadien is er een presentatie door Reizigersoverleg Brabant, een presentatie van de buurtbus 215 en worden de mobiliteitsconsulenten voorgesteld.

Vanaf 11.30 uur is een bezoek aan de informatiemarkt mogelijk, een rondleiding in een Arriva-bus en busrit, en persoonlijk reisadvies met mogelijkheid tot het gratis aanvragen van de OV-chipkaart. FOTO GEMEENTE MOERDIJK



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief