Afbeelding

Geen Smartlappenfestival, maar wel Smartlappenroute in Etten-Leur

Door: Peter Houtepen Algemeen

ETTEN-LEUR - Het Smartlappenfestival in de tent in het Oderkerkpark in Etten-Leur mag dan dit jaar niet doorgaan, er komt wel een Smartlappenroute in een aantal cafés in het centrum op zaterdag 13 oktober.

Hiervoor hebben een aantal café-eigenaren de koppen bij elkaar gestoken. Heel wat jaren was het zo dat in de tent in het park diverse concerten werden gegeven op zaterdagavond en aansluitend de smartlappenliefhebbers hun heil konden zoeken in de diverse kroegen. Om ook dit jaar de voortzetting van de route te garanderen, hebben een zestal cafés op zaterdag 13 oktober vanaf 20.00 uur vertolkers van het levenslied binnen de muren. Op deze manier kan er deze zaterdag alsnog genoten worden van een lach en een traan.

Deelnemers

De cafés die deelnemen zijn K'Annet, Marktzicht en Stapels Bar en Grill op de Markt, De Klomp en Het Witte Paard op de Oude Bredaseweg en Het Raadhuis op het Raadhuisplein. Bij K'Annet treden Mister Nightlife en Edrie Antonissen op, bij Marktzicht Disco Swingtime met medewerking van diverse artiesten, bij Stapels Bar en Grill de Koos Albers tribute #Jebenttocheenkoosje#etc, bij De Klomp Patrick Verdriet, bij Het Witte Paard José Sep en bij Het Raadhuis De Jongens Van Je Weet Wel. ARCHIEFFOTO PETER BRAAKMANN



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief