Fractie APB plaatst vraagtekens bij commerciële kerstmarkt in Van Gogh Kerk

ETTEN-LEUR - De fractie van het Algemeen Plaatselijk Belang (APB) plaatst vraagtekens bij de kerstmarkt die op dinsdag 18 en woensdag 19 december wordt georganiseerd in de Van Gogh Kerk in Etten-Leur. Raadslid Peter van der Wulp heeft daarover een brief geschreven aan het college van burgemeester en wethouders.


De organisatie van de kerstmarkt is in handen van een bedrijf uit Rijsbergen, schrijft Van der Wulp. "Het APB staat voor de belangen van lokale ondernemers en vindt dat een gezond lokaal ondernemersklimaat moet worden gestimuleerd. Wij zijn echter van mening dat wanneer een bedrijf uit Rijsbergen wordt toegestaan om in de Van Gogh Kerk een kerstmarkt te organiseren, dit niet bijdraagt aan het stimuleren van de lokale economie."

Het APB vraagt zich af daarnaast af of het college het gepast vindt dat deze (commerciële) activiteit in een door de overheid gesubsidieerde kerk plaatsvindt.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief