De partijen kijken naar de indeling van De Vleer. FOTO DE VLEER
De partijen kijken naar de indeling van De Vleer. FOTO DE VLEER (Foto: De Vleer)

Oplossing voor huisvestingsproblemen De Vleer

ETTEN-LEUR – De wijkvereniging, kinderopvang Kober en basisscholen De Springplank en De Hofstee zijn het eens geworden over de herinrichting van brede school De Vleer. Het gebouw puilt op dit moment uit zijn voegen door de groei van de leerlingaantallen op de scholen.


Alle partijen hebben gesproken over een oplossing. Daarbij is een concrete planning gemaakt met afspraken. Het is de bedoeling dat de scholen kunnen groeien op de bovenverdieping en de wijkvereniging op de benedenverdieping. In de plannen is ook voldoende ruimte voor de kinderopvang. Over de rest van het akkoord is niets naar buiten gebracht. De scholen krijgen de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat leerlingen beter kunnen werken in kleine groepjes en met begeleiding. Verder menen de samenwerkende partijen dat het voorstel past binnen het huisvestingsplan dat de gemeente Etten-Leur momenteel laat opstellen. De plannen moeten nog wel door de gemeente worden goedgekeurd. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief