Wethouder Kees van Aert en burgemeester Miranda de Vries drukken samen op de rode knop. FOTO STELLA MARIJNISSEN
Wethouder Kees van Aert en burgemeester Miranda de Vries drukken samen op de rode knop. FOTO STELLA MARIJNISSEN

Van Bergenplein tijdens kerstmarkt feestelijk heropend

Door: Stella Marijnissen Algemeen


ETTEN-LEUR – De kerstmarkt op het Van Bergenplein wist afgelopen vrijdagavond een groot aantal bezoekers te trekken. Het was dan ook een gezellige boel. Feestelijk hoogtepunt was de heropening van het gerenoveerde plein door burgemeester Miranda de Vries en wethouder Kees van Aert.

Hapjes, een glühweintje, warme choco en cadeautjes werden uitgedeeld aan de goedgemutste en in kerststemming verkerende menigte die rondsnuffelde bij de sfeervolle kraampjes. Stemmige a-capella kerstliederen werden gezongen door Dickenskoor Pure en een wandelende sneeuwpop ging graag op de foto. De kerstman onderhield zich ondertussen welwillend met het publiek terwijl een soepel bewegende kerstboom zowaar een dansje waagde met de burgemeester.

Gedenksteen

De sfeer zat er goed in en werd nog verhoogd door het speciale openingsmoment. Van Aert voerde het woord en zei blij te zijn met het mooie, heringerichte plein. Een speciale gedenksteen die ooit door wethouder Toon Vermeulen bij de eerste renovatie werd gelegd, zal alsnog op een speciale sokkel worden gemonteerd en herplaatst worden op het plein. Burgemeester en wethouder verrichtten gezamenlijk de officiële opening.

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief