Nieuw distributiecentrum MediaMarkt naar Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Het distributiecentrum Van Mediamarkt Nederland komt naar Etten-Leur. Het wordt gevestigd op bedrijventerrein Vosdonk.


Burgemeester Miranda de Vries en Wethouder van der Bijl zijn erg blij met de komst van het distributiecentrum naar de gemeente en ook met de werkgelegenheid die dit biedt voor de regio.

Het distributiecentrum krijgt een oppervlakte van 70.000 m2. De marktleider in elektronica tekende een overeenkomst voor logistieke dienstverlening bij ID Logistics, dat op haar beurt een huurovereenkomst sloot met Heylen Warehouses, de grootste Belgische vastgoedinvesteerder in Nederland, voor 55.000 m2 aan opslagruimte.

Met het project wordt de bevoorrading en distributie van de winkels centraal georganiseerd en sterk verbeterd. wat een positieve impact zal hebben op de service voor de consument, zowel online als in de 49 MediaMarkt-vestigingen. De komst van het distributiecentrum levert zo'n 150 banen op.


  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief