De winnaar van de Nieuwjaarswedstrijd Ad Voermans, in actie tijdens onze Najaarscompetitie.
De winnaar van de Nieuwjaarswedstrijd Ad Voermans, in actie tijdens onze Najaarscompetitie.

Uitslag Nieuwjaarswedstrijd HSV De Kleine Voorn

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Hoewel een aantal wedstrijdvissers zich hadden afgemeld waarschijnlijk door het hondenweer dat onze gemeente teisterde afgelopen zaterdag, zaten er toch nog elf dapperen aan de waterkant om met elkaar de strijd aan te gaan tijdens onze eerste wedstrijd in 2019, de zogenaamde Nieuwjaarswedstrijd.

Hoewel de verwachtingen voor aanvang niet hoog gespannen waren, viel het eindresultaat niet tegen. De gezamenlijk deelnemers vingen 439 vissen wat neerkomt op een gemiddelde van bij 40 vissen per persoon. Natuurlijk hadden de meeste vissers graag wat meer maatse vissen in hun net gezien maar allen weten dat op deze tijd van het jaar de vangsten vaak een stuk minder zijn. Cees van Gastel lukte het zelfs om een mooie brasem van 54 cm. op het droge te brengen.
De ereprijzen werden deze week verdeeld tussen onze wedstrijdleider Ad Voermans die eerste werd en zijn plaatsvervanger Hennie Oomen die hem op de voet volgde en beslag legde op plaats twee. Ad behaalde 375 punten met 75 ondermaatse visjes, Hennie ving 53 ondermaatse en twee er boven die hem op een puntentotaal brachten van 327. Henk Kokke maakte het podium compleet met 61 vissen die een waarde vertegenwoordigden van 305 punten.

De volledige uitslag is: 1. Ad Voermans 375 pnt; 2. Henny Oomen 327 pnt; 3. Henk Kokke 305 pnt; 4. Michael van Ginneke 299 pnt; 5. Rene Verhoef 265 pnt; 6. Arend Lammerse 192 pnt; 7. Cees Melisse 180 pnt; 8. Cees van Gastel 178 pnt; 9. Cees Maas 135 pnt; 10. Johan Hultermans 85 pnt; 11. Jan Van Gool 45 pnt.

Algemene ledenvergadering

Onze volgende activiteit is deze keer geen viswedstrijd maar de algemene ledenvergadering waarvoor het bestuur alle leden van harte uitnodigt. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 31 januari in ons clublokaal café zaal Roeloffs, van Bergenplein 41 te Etten-Leur en start om 20:00 uur. Nadere informatie waaronder de agenda, wordt z.s.m. gepubliceerd op onze website: www.dekleinevoorn.nl.

De eerstvolgende wedstrijd is de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie die start op negen maart om 12:30 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief