Wim van der Bemt (72) krijgt de gouden KNVB speld opgespeld.
Wim van der Bemt (72) krijgt de gouden KNVB speld opgespeld. (Foto: Frans van der Bom)

Gouden KNVB-speld voor ras-Internosser Wim van den Bemt

  algemeen

ETTEN-LEUR - Op zaterdagmiddag 9 maart ontving Wim van den Bemt (72) uit handen van Adrie Derijck, cluster- afgevaardigde van de KNVB voor West-Brabant Zeeland, de gouden KNVB-speld vanwege zijn jarenlange inzet voor voetbalclub Internos. Na Jan Bulkmans, J. van den Berg en Jos Martens is Van den Bemt de vierde Internosser welke deze eer te beurt valt.


Vorig jaar werd Wim van den Bemt al gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap van deze mooie voetbalclub. In zijn 61-jarig lidmaatschap heeft Wim van den Bemt al talloze vrijwilligersfuncties vervuld: van jeugdtrainer tot wedstrijdleider en afgevaardigde en initiator van de zaterdagafdeling tot voorzitter van Internos (2x) en nog veel meer.

Nog altijd is Wim van den Bemt dagelijks op 'zijn' sportpark aan de Olympiade te vinden.In zijn dankwoord memoreerde Wim eraan dat vrijwilligers de kurk zijn waarop een vereniging drijft. Daarom droeg hij de gouden speld op aan alle vrijwilligers die zich inzetten voor V.V. Internos." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief