Hans Roovers van Avenue44 won vorig jaar de Startersprijs.
Hans Roovers van Avenue44 won vorig jaar de Startersprijs. Foto: Stella Marijnissen

Inschrijven voor Rabobank Beste Starter en BOV-trofee

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ETTEN-LEUR - Ook dit jaar organiseert JCI Etten-Leur weer de verkiezing van de BOV-trofee en Rabobank Beste Starter.

Een onafhankelijke vakjury gaat dit jaar voor de Beste Ondernemers Visie (BOV) een keuze maken uit de mooiste familiebedrijven van Etten-Leur en omstreken. De BOV-trofee wordt uitgereikt op vrijdag 6 september voorafgaand aan Lekker Etten-Leur. Thema dit jaar is 'Beste franchise-ondernemer.'

Inschrijven

De Rabobank Beste Startersprijs wordt bekend gemaakt tijdens de Pre-BOV op 23 mei. Voordat de BOV de ondernemersprijzen uitreikt, vindt een kwalificatieronde plaats. Voor de Rabobank Beste Starter verkiezing komen enthousiaste startende bedrijven in aanmerking. Iedereen die vanaf 2017 een bedrijf opgericht heeft kan zich inschrijven. De genomineerden maken niet alleen kans op deze onderscheiding, maar ontvangen ook uitgebreide bedrijfspromotie rond deze verkiezing.

Schijnwerpers

De genomineerden voor de BOV-trofee worden tijdens het gehele traject met hun unieke visie in de schijnwerpers gezet. Dit begint vanaf de pré-BOV avond op 23 mei tot de met de uitreiking van de BOV-trofee op 6 september, zoals altijd voorafgaand aan het culinaire evenement Lekker Etten-Leur.

Voor beide categorieën kunnen bedrijven zich aanmelden via www.lekkeretten-leur.nl. Inschrijven kan tot 15 april. Kijk voor de criteria op de website.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief