De winnaar van de dagprijs, Ton Aarts.
De winnaar van de dagprijs, Ton Aarts.

HSV De Kleine Voorn

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Op een prachtige voorjaarsdag hebben veertien deelnemers elkaar bestreden tijdens de tweede wedstrijd van onze voorjaarscompetitie. De vangsten waren niet overmatig groot maar ook niet echt slecht, iedere visser lukte het om vis te vangen en er werd best wat maatse vis op de kant gebracht.



In vak A was het bijzonder spannend, de eerste drie in de eindrangschikking eindigde met een onderling verschil van slechts vijf punten. De hoofprijs in vak A ging deze week naar onze wedstrijdleider Ad Voermans die dertien vissen ving waarvan twee maatse die hem samen 111 punten opleverden. Dat het bestuur en commissieleden goed vertegenwoordigd waren in dit vak blijkt wel uit de verdeling van plaats twee en drie die respectievelijk werden opgeëist door onze voorzitter Jan van Gool die met 107 punten penningmeester Michael van Ginneke één punt voor bleef. Jan ving drie maatvissen en zeven onder de maat, Michael realiseerde zijn totaal met tien “kleintjes” en twee maatvissen.

In vak B en ook overall was Ton Aarts met afstand de beste deze keer. Ton ving met 24 stuks de meeste vissen van alle deelnemers, hij ving de meeste maatvissen, vijf stuks en het moge duidelijk zijn dat hij ook de meeste punten van alle deelnemers behaalde namelijk 209. Als bonus voor deze prestatie ontvangt Ton deze week de dagprijs. Op plaats twee eindigde Henk Kokke die 149 punten behaalde door vijftien vissen op het droge op het droge te brengen waarvan er vier aan de maat waren. Met vijftig punten maakte Jef Roovers het podium in vak B compleet. Jef had hiervoor voldoende aan vijf vissen waarvan er één de vereiste maat had.

De volledige uitslag is:

Vak A: 1. Ad Voermans 111 pnt; 2. Jan van Gool 107 pnt; 3. Michael van Ginneke 106 pnt; 4. Rene Verhoef 84 pnt; 5. Bart Klep 70 pnt; 6. Cees Maas 37 pnt; 7. Arend Lammerse 35 pnt.

Vak B: 1. Ton Aarts 209 pnt; 2. Henk Kokke 149 pnt; 3. Jef Roovers 50 pnt; 4. Cees de Winter 32 pnt; 5. Gerrit Lambregts 30 pnt; 6. Cees van Gastel en Johan Horstmans 5 pnt.

Programma

Zaterdag 6 april; derde wedstrijd voorjaarscompetitie.

Zaterdag 20 april; vierde wedstrijd voorjaarscompetitie.

Voor beide wedstrijden geldt: vissen van 12:30 tot 15:00 uur in de Leurse haven. Inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief