De winnaar van de dagprijs, Henk Kokke.
De winnaar van de dagprijs, Henk Kokke.

HSV De Kleine Voorn

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Wederom werden de vijftien deelnemers aan de derde wedstrijd van onze voorjaarscompetitie getrakteerd op prima voorjaarsweer. Wel-is-waar verschool de zon zich veelvuldig achter de wolken maar de temperatuur was aangenaam en dat is voor vissers belangrijker dan zon, zon op kop ervaren de meeste deelnemers als hinderlijk. Jammer was dat de vangsten enigszins tegenvielen, niet iedereen ving vis, de hoogste persoonlijke score was negentien stuks.

Deze negentien vissen werden gevangen door Bart Klep de winnaar van vak A. Met zestien “kleintjes” en drie maatvissen behaalde Bart 146 punten. Op de tweede plaats in dit vak eindigde Jef Roovers die twee maatvissen en elf stuks onder de maat ving, wat hem 85 punten opleverde. Wim Heymans had voldoende aan vier vissen met een gezamenlijke waarde van twintig punten om plaats drie voor zich op te eisen.

Henk Kokke was de absolute uitblinker van deze derde wedstrijd. Hoewel hij niet de meeste vissen ving, realiseerde hij een prachtige score. Met vissen met een lengte van 48-46-37-25-24 en 20 cm. opgeteld bij drie “kleintjes” behaalde Henk 345 punten, een totaal waar geen andere deelnemer bij in de buurt kon komen. Het moge duidelijk zijn dat hij met de prestatie eigenaar van de derde dagprijs van deze competitie wordt. Na vorige week dagprijswinnaar te zijn geworden leverde Ton Aarts deze week weer een puike prestatie door met vier maatvissen en zeven ondermaatse beslag te leggen op plaats twee in zijn vak met 169 punten. Na een week afwezigheid meldde Johan Hultermans zich weer aan de start om zijn tweede top drie plaats op te eisen. Drie maatvissen met een waarde van 78 punten waren voldoende om beslag te mogen leggen op plaats drie in vak B.

De volledige uitslag is: Vak A: 1. Bart Klep 146 pnt; 2. Jef Roovers 85 pnt; 3. Wim Heymans 20 pnt; 4. Jan van Gool 10 pnt; 5. Michael van Ginneke, Cees Maas en Ad Voermans 5 pnt; 8. Arend Lammerse 0 pnt. Vak B: 1. Henk Kokke 345 pnt; 2. Ton Aarts 169 pnt; 3. Johan Hultermans 78 pnt; 4. Gerrit lambregts 35 pnt; 5. Cees de Winter 24 pnt; 6. Johan Horstmans 10 pnt; 7. Cees van Gastel 0 pnt.

Programma

Zaterdag 20 april: vierde wedstrijd voorjaarscompetitie. Vissen van 12:30 tot 15:00 uur in de Leurse haven. Inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs.

Vrijdag 27 april: Etten-Leurs Kampioenschap. Vissen van 8:30 tot 11:00 uur in de Leurse haven. Inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief