Afbeelding
Foto: Google Maps

Etten-Leurenaar zoekt bestuurder van auto die in botsing kwam met zijn dochter op de fiets

Door: Peter Houtepen Algemeen

ETTEN-LEUR - Frank van de Sande uit Etten-Leur is op zoek naar de bestuurder van de auto die woensdag aan het begin van de avond betrokken was bij een ongeluk op de Stationsstraat ter hoogte van de splitsing met de Burgemeester Berettastraat. Zijn op de fiets rijdende dochter kwam er in aanrijding met een donkergroene Nissan.

Het ongeval vond omstreeks 18.40 uur plaats. "Hoe dat is gekomen weet ik niet, mogelijk dat de laagstaande zon er iets mee te maken heeft." De bestuurder van de auto - volgens Van de Sande een man met grijs haar in de leeftijd tussen 50 en 60 jaar - stapte eerst nog uit. Toen hij vernam dat het wel ging met het meisje, reed hij verder. "Mijn dochter was redelijk beduusd van de aanrijding. Ze heeft er gelukkig geen grote verwondingen aan overgehouden en is donderdag ook gewoon naar school gegaan. Haar fiets is echter behoorlijk beschadigd en niet meer te rijden. Ik zou toch graag met de bestuurder in contact willen komen om samen netjes wat te regelen."

Frank van de Sande heeft donderdagochtend ook een rondje door de buurt gemaakt om te kijken of hij de auto misschien ergens zou aantreffen, maar dat was niet het geval. Hij gaat na overleg met de wijkagent nog na of beveiligingscamera's in de buurt iets van het ongeval hebben opgepikt, waaronder mogelijk het kenteken van de auto. 

Getuigen of mensen die denken iets meer te weten, worden verzocht contact op te nemen met Frank van de Sande op telefoonnummer: 06-40885043



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief