Margriet Timmermans. FOTO DENNIS BLAAK
Margriet Timmermans. FOTO DENNIS BLAAK Foto: Dennis Blaak

Klinkende overwinning voor Tennisclub Etten

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Na het spannende gelijke spel van het hoofdklasse team van Tennisclub Etten in de eerste wedstrijd tegen LTC Naaldwijk, werd de tweede ronde in Etten-Leur gespeeld. Het werd, ondanks de kou, opnieuw een spannende wedstrijd tegen een zeer fanatieke tegenstander, tennisclub Thor de Bataaf!

De dag begon erg fris en de banen waren bij de start nog aardig bevroren. Om half 11 in de ochtend brak gelukkig een voorzichtig zonnetje door en mochten de hoofdklasse spelers van Tennisclub Etten dan toch de baan op. De dames begonnen. Gabriela Mujan speelde een prachtige partij maar verloor helaas met 7-6 2-6 1-6 van Kim Wehrmann terwijl Margriet Timmermans (zie foto) won met 6-3 6-7 6-2 van Daphne van de Heuvel. Ook de herenenkels werden verdeeld, André van der Bijl verloor van Tom Smit met 4-6 3-6 en Alexander Kneepkens had weinig moeite met Bart Overbeek 6-1 6-1.

In de damesdubbel verloren Perla Nieuwboer en Margriet met 2 keer 6-3 van Kim en Daphne. De herendubbel werd in een spannende supertiebreak met 10-8 in ons voordeel beslist. Tussenstand dus 3-3 met alleen nog maar de 2 mixen te spelen!

In deze mixen overheersten de dames en heren van Tennisclub Etten en leek bij tegenstander Thor de Bataaf de batterij leeg. Zowel Perla en André als ook Gabriela en Julian wonnen in 2 sets van hun tegenstanders en daarmee was de eerste overwinning van het seizoen een feit!

Samengevat: Genieten van een prachtige 5-3 overwinning, een positieve dag en een gezellige sfeer op het park. Dit smaakt naar meer! De volgende wedstrijd speelt het team uit in Amsterdam tegen Amstelpark op 2e paasdag.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief