De dagprijswinnaar, Bart klep.
De dagprijswinnaar, Bart klep.

HSV De Kleine Voorn

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Zestien deelnemers hebben elkaar zaterdag 20 april bestreden tijdens de laatste wedstrijd van onze voorjaarcompetitie, een competitie waarvan vrijwel alle wedstrijden onder prachtige weersomstandigheden zijn gevist. De vangsten waren niet heel goed maar ook niet zo slecht als de meeste deelnemers willen doen geloven. Kijk maar niet verder dan vorig jaar, toen werden er tijdens de gehele competitie slechts acht vissen gevangen, dit jaar waren er dat 314.


Michael van Ginneke won de laatste wedstrijd en stelde daarmee ook de overwinning in de eindrangschikking veilig. Hij ving drie maatvissen waaronder een brasem van 60 cm. waarmee hij 186 punten behaalde. Op de tweede plaats in vak A eindigde Jef Roovers die eveneens een brasem had onder zijn in totaal acht vissen. Jef scoorde 142 punten. Henk Kokke behaalde een mooie derde plaats in zijn vak. Toch was dit voor Henk te weinig want als hij één plaats hoger had gescoord was hij en niet Michael de eindwinnaar geweest op basis van een hoger puntentotaal. Henk ving zes vissen waaronder, zoals bij de twee eerder genoemde, een mooie brasem. De zes vissen die Henk op het droge bracht vertegenwoordigden een waarde van 134 punten.
In vak B ging de overwinning naar Bart Klep die met dit resultaat zijn prestatie van vorige week herhaalde. Bart ving zeven vissen waarmee hij 90 punten behaalde. Tevens mocht Bart na afloop van deze wedstrijd de dagprijs in ontvangst nemen dit dankzij het reglement dat voorschrijft dat de dagprijs gedurende een competitie slecht éénmaal door dezelfde deelnemer kan worden gewonnen. Nadat we hem al een hele tijd hebben gemist in de top van de uitslagen, op de valreep toch nog een ereplaats voor Gerrit Lambregts die 55 punten scoorde door – hoe kan het ook anders – 11 kleintjes te vangen. De derde plaats in dit vak ging naar Ton Aarts die 40 punten behaalde welk totaal hij realiseerde door drie vissen te haken.
De competitie werd, zoals eerder gememoreerd, gewonnen door Michael van Ginneke met vijf wedstrijdpunten. Op plaats twee en drie eindigde respectievelijk Henk Kokke en Ton Aarts met zes wedstrijdpunten waarbij eerstgenoemde zijn tweede plaats dankt aan een beter puntentotaal.
Na afloop van de wedstrijd was er nog een gezellig samenzijn in ons clublokaal café zaal Roeloffs waar onder het genot van een hapje en een drankje de prijzen van deze competitie werden uitgereikt.

De eindstand van de competitie is: 1. Michael van Ginneke 5 pnt; 2. Henk Kokke 6 pnt; 3. Ton Aarts 6 pnt; 4. Bart Klep 7 pnt; 5. Jef Roovers 7 pnt; 6. Johan Hultermans 8 pnt; 7. Ad Voermans 9 pnt; 8. Gerrit Lambregts 11 pnt; 9. Cees de Winter 11 pnt; 10. Jan van Gool 12 pnt; 11. Rene Verhoef 14 pnt; 12. Johan Horstmans 14 pnt; 13. Cees van Gastel 14 pnt; 14. Wim Heymans 14 pnt; 15. Cees Maas 17 pnt; 16 Arend Lammerse 19 pnt.

Programma
Donderdag 2 mei: eerste wedstrijd zomeravondcompetitie. Vissen van 18:45 tot 20:45 uur in de Schoenmakershoek. Inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief