IC-dag 2018 volop bezig.
IC-dag 2018 volop bezig. Foto: Internos

Afsluiting seizoen IC-dag bij vv Internos

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Op 1 juni is de IC-dag voor de jeugd. Het gaat om de teams JO-07 t/m JO-14. de Activiteitencommissie van Internos organiseert de IC-dag voor de jeugd. Deze begint om 10.00 uur en zal rond 13.00 uur afgelopen zijn. Met medewerking van Voetbal City en DJ Torro.

Ook op 1 juni is het 7x7 toernooi 'De goeie oude tijd'.
Wie kan het zich niet meer herinneren, iets minder dan een jaar geleden, het geweldige feest weekend ter ere van het 90 jarig bestaan van VV Internos! Wat een topfeest was dat! Met activiteiten voor jong en oud, voor leden en niet-leden, ouders, broertjes, neefjes, nichtjes, iedereen was welkom. En dat hebben we geweten! Met een reünie en quiz avond over onder andere het heden en verleden van onze club. Een wedstrijd tegen FC de Rebellen met achteraf een feestje met optredens van party captain Danny en Marco Kanters en als hoogtepunt op de zaterdag het (open) 7x7 toernooi. Dit toernooi was sterk bezet met meer dan 30 deelnemende teams uit binnen- en buitenland! (Oud) Profvoetballers als Rydell Poepon, Danny Buys en Iwan Redan wisten de weg naar het sportpark van internos ook te vinden om uiteindelijk te stranden met de haven in zicht. Bevriende voetbalclub Baiertal uit, deze zie je niet aankomen, Duitsland wist het zelfs te redden tot aan de finale. Op de aansluitende feestavond kwam Randy Watzeels de dag compleet maken door het dak eraf te blazen met zijn feestnummer Als een komeet!

En nu?
Deze laatste activiteit willen we dit jaar een vervolg geven, dus na wat overleg hebben we een datum weten te prikken, namelijk 1 juni 2019! Op deze dag gaan we alles op alles zetten om de gezelligheid en openheid van onze club wederom te laten zien! Wat vroeger in de morgen beginnen de poulefases. Om 13.00u heb je tijd om de energie aan te vullen met een hapje of een drankje en vanaf ongeveer 14.00u zullen de afvalrondes plaats gaan vinden. Er is in de middag een verliezers ronde en een winnaars ronde. Beide werken via een afvalsysteem en voor beide nummers 1 en 2 zijn leuke prijzen te winnen!! Ieder team speelt sowieso zijn poulewedstrijden en minimaal 1 afvalwedstrijd.

Inschrijven
Hoe en waar kan ik ons inschrijven?
Wacht niet langer, scharrel wat vrienden bij elkaar en schrijf je in! Heb je zwabber kuiten, elastieke benen of slaaihielen, maakt niet uit, iedereen mag meedoen! Inderdaad ook niet leden, of leden van andere verenigingen. Ook de dames die de heren wel eens op hun plek willen zetten zijn van harte welkom! De enige regel is dat je 18+ bent. Het maximaal aantal deelnemers is 32 teams, dus wacht niet te lang! Inschrijven doe je via: https://www.vvinternos.nl/7x7-toernooi2019
Maken jullie er samen met ons weer een topdag van?! Hou www.vvinternos.nl in de gaten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief